Langalló gombával, kéksajttal és sült salátával 

1. Kevés olívaolajon megdinszteljük a félkarikákra vágott vöröshagymát, rádobjuk a zúzott fokhagymát, kevergetve még fél percig sütjük. Levesszük a tűzhelyről. A gombát megtisztítjuk, felszeleteljük, rádobjuk a hagymás alapra. Erősebb láng fölé rakjuk és addig pirítjuk, míg a gomba a kieresztett levét el nem fövi, a végén sózzuk és borsozzuk, és hagyjuk langyosra hűlni.

2. Kinyújtjuk a tésztát, kibélelünk vele egy közepes tepsit. A tejfölt kis sóval kikavarjuk, megkenjük vele a nyers tésztát. Egyenletesen rákanalazzuk a kihűlt gombaragut, majd ráfektetjük a cikkekre vágott salátaszívet (vagy más salátát). Rámorzsoljuk a sajtot, meglocsoljuk egy kis olívaolajjal, és 180 fokra előmelegített sütőben készre sütjük. Ha kész, rászórunk a tetejére pár szem mandulát.

Gombás-paradicsomos langalló

Ne rendelje, inkább süsse meg! Íme, 10 egyszerű házi pizza

kaloria - CAL
ido 60 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.