Langyos újburgonya-saláta lassan sült sertéslapockával

Langyos újburgonya-saláta lassan sült sertéslapockával

Bedörzsöljük a húst sóval, zúzott fokhagymával, őrölt római köménnyel, majd kiolajozott alufóliába csomagoljuk. Kis tepsibe rakjuk, öntünk alá pár deci vizet, és 180 fokos sütőben körülbelül két óra alatt megsütjük. Dörzsiszivaccsal megtisztítjuk az újburgonyát, alaposan megmossuk, szükség szerint daraboljuk, majd sós vízben roppanósra főzzük. Kevés zsiradékon megsütjük a nagyobb kockára vágott lila hagymát, rárakjuk a feldarabolt spárgát, a leszűrt krumplit meg a kis kockára vágott zellert, és összepirítjuk, végül sóval és finomra vágott petrezselyemmel meghintjük. A kész húst vastagabb szeletekre vágjuk, ezt adjuk a langyos saláta mellé.

kaloria 710 CAL
ido 155 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink