Lasagne pulykával, gombával és baconnal
A sütőt előmelegítjük 160 fokra. A gombát megmossuk,
megpucoljuk és felszeleteljük, a hagymát és a bacont kis
kockákra vágjuk. Egy serpenyőben kiolvasztjuk a szalonnát, üvegesre fonnyasztjuk rajta az apróra vágott hagymát, majd rátesszük a darált húst. Megsózzuk, tovább pirítjuk, azután hozzáadjuk a gombát is, és az egészet összepároljuk. A tojásokat felverjük a tejszínnel, ízlés szerint sóval, borssal, szerecsendióval, vágott petrezselyemmel fűszerezzük.
Egy hőálló edényt kivajazunk, majd egy sor tésztát teszünk
bele. Erre pakolunk egy kevés ragut, meglocsoljuk tojásos
tejszínnel, aztán jöhet rá néhány szelet camembert sajt. Addig rétegezzük a lasagnét, amíg a hozzávalók elfogynak. A tetejére helyezzük a felkarikázott mozzarellát, meglocsoljuk a maradék tojásos tejszínnel, majd a sütőben körülbelül 30 percig sütjük.