Apróra törjük a kekszet. Megolvasztjuk a vajat, összekeverjük a kekszmorzsával. A lime-ok héját lereszeljük, levüket kifacsarjuk.
Keverőtálba tesszük a mascarponét és a görög joghurtot, hozzáadjuk a lime kifacsart levét, szórunk rá 100 g porcukrot, és kézi robotgéppel jól kihabosítjuk. Felhasználásig betesszük a hűtőszekrénybe.
Előkészítünk hat kisebb poharat. Az aljukba betöltjük a vajas kekszmorzsa felét. Ezen elosztjuk a lime-krémet. Betesszük a poharakat a hűtőszekrénybe. A tejszínt habbá verjük a maradék porcukorral. Csillagcsőrrel ellátott habzsákba kanalazzuk.
Elővesszük a hűtőszekrényből a poharakat. A maradék kekszmorzsát rászórjuk a krémekre. A habzsákból mindegyikre nyomunk bőven tejszínhabot, végül megszórjuk a lime reszelt héjával. Hideg helyen tároljuk a tálalásig.