Májas csirkepörkölt zöld fűszerekkel

  1. Pár evőkanálnyi zsiradékon üvegesre sütjük a finomra vágott hagymát. Sózzuk, adunk hozzá borsot, őrölt pirospaprikát, és öntünk rá egy kis vizet. Kis lángon forralva besűrítjük, majd ismét adunk hozzá egy kis vizet, és ezt ismételjük párszor, míg elég sűrű nem lesz az alap. Beletesszük a feldarabolt csirkealkatrészeket, és végig rövid leven tartva pároljuk. Ha már puha a hús, akkor adjuk hozzá a felaprított zöld fűszereket és a darabokra vágott csirkemájat. Pár percig főzzük csak, hogy a máj átfőjön, de ne keményedjék meg. Töpörtyűs házi tésztával kínáljuk.

Virslipörkölt tarhonyával

Füstölt sonkás csülökpörkölt

kaloria 380 CAL
ido 70 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.