Forrás: Pásztor Tünde

Májas töltött durbincs citromos salátaszívvel

Májas töltött durbincs

A halat megtisztítjuk, besózzuk, és egy kicsit félretesszük. Elkészítjük a tölteléket: a beáztatott és jól kinyomkodott zsemlét összedolgozzuk az apróra vágott májjal, hagymával, a reszelt sajttal meg a finomra aprított kaporral. Megsózzuk és megborsozzuk, majd jól összekeverjük a masszát, és a halak hasüregébe töltjük. A halakat kiolajozott tepsibe tesszük, pici olajjal meglocsoljuk, és a 180 fokos sütőben körülbelül 15-20 perc alatt megsütjük.

Saláta

A salátákat megmossuk, megszárítjuk, azután egy serpenyőben, kevés forró olívaolajon éppen csak megforgatjuk. Ráfacsarjuk a narancs levét, ráreszeljük a héját is, végül sóval és frissen őrölt borssal ízesítjük. Azonnal tálaljuk.

kaloria 560 CAL
ido 55 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink