A hússzeleteket kiveregetjük, sózzuk-borsozzuk, hagyjuk egy kicsit pihenni. A vöröshagymát felaprítjuk, és kevés zsiradékon üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a lereszelt fokhagymát, fél percig együtt pirítjuk. Rárakjuk a felkockázott gombát, és kevergetve zsírjára sütjük. Ha már majdnem kész, hozzátesszük a csíkokra vágott májat is. Sózzuk-borsozzuk, készre pirítjuk. Hozzákeverjük a végén a finomra vágott petrezselyem zöldjét is. Egy másik serpenyőben kevés zsírt forrósítunk, és közepes lángon pirosra sütjük az előkészített hússzeletek mindkét oldalát. Átrakjuk egy tepsire. Mindegyik szeletre rakunk egy-egy kupacot a májas raguból. Megszórjuk a reszelt sajttal, és grill alatt pár perc alatt rápirítjuk. Azonnal tálaljuk, burgonyapüré és házi savanyúság illik mellé.
Hozzávalók
4 személyre