Málnabomba
A bomba megformázásához átlátszó fóliával kibélelek egy gömbölyded edényt. A piskótalap kétharmad részét
darabokra vágom, szorosan lerakom az edénybe, és meglocsolom az alkohollal. A tejszínt felverem a cukorral, kétharmad részébe belekeverek 15 dkg málnát és az apróra vágott, kandírozott gyümölcsöket, azután a krémet beletöltöm a tálba. A babapiskótákat apróra töröm, összekeverem a maradék tejszínhabbal és a megolvasztott,
kihűlt csokoládéval. Rákanalazom a málnás krém tetejére, és az egészet beborítom a megmaradt piskótacsíkokkal. Letakarom fóliával, és nyolc órára a fagyasztóba teszem.
Tálalás előtt eltávolítom a fóliát, és a tortát kiborítom. Ha nehezen jönne ki a formából, néhány másodpercig forró vizet engedek az edényre. A jéghideg bombát a maradék málnaszemekkel és mentalevélkékkel díszítem.