Forrás: Apetito étterem

Málnahabos rétestorony

Málnahabos rétestorony

A réteslapokat közepes méretű pogácsaszaggatóval kiszúrjuk. Olajban egyesével aranybarnára sütjük, majd kihűtjük, és porcukorral megszórjuk.
A málnát kiválogatjuk, és körülbelül 10 dkg-ot félreteszünk
a díszítéshez. A krémhez a tejszín felét, a málnát és a tojássárgáját vízgőz felett sűrűre főzzük. Amikor elkészült,
kihűtjük.
A tejszín másik felét habbá verjük. A felvert tejszínhez
adjuk a kihűlt krémet, 3 tésztakorong közé töltjük, és kirakjuk a málnaszemekkel. Porcukorral meghintve tálaljuk.

kaloria 320 CAL
ido 30 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Apetito étterem

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.