Tészta
Habosra keverjük a tojásokat a cukorral, majd belekeverjük a megolvasztott vajat és a lisztet. Egy nagy tepsiiben 190 fokos sütőben vékony lapot sütünk belőle.
Krém
A krémhez durvára törjük a kekszet és az étcsokit, egy tálban összekeverjük, leöntjük a mandulalikőrrel. Kikeverjük a krémsajtot a málnalekvárral. Villával vagy botmixerrel összetörjük a málnát. Egy evőkanálnyit
félreteszünk a díszítéshez, a többit összekeverjük a
krémsajttal, beledolgozzuk a likőrös keksz- és csokimorzsát is. Habot verünk a tejszínből a habfixálóval meg a porcukorral, ezt is a krémbe forgatjuk. A tésztalapot keresztben elvágjuk. Az egyik felére kenjük vastagon a málnakrémet, majd a tetejére tesszük a piskóta másik felét. Hideg helyen hagyjuk pihenni pár órát. Utána hosszúkás szeletekre vágjuk.
Tetejére
A félretett összetört málnát szitán áttörjük. A másfél deci tejszínt a porcukorral kemény habbá verjük, majd beledolgozzuk a málnavelőt. Habzsákba töltjük, kidíszítjük a szeletek tetejét, végül mindegyikre szórunk pár szem színes cukrot.