A málnát a 4 dkg cukorral addig főzzük, míg sűrű, szirupos nem lesz, ekkor szitán áttörjük. A túrót is átpasszírozzuk, hozzákeverjük a búzadarát, 2,5 dkg cukrot és a reszelt citromhéjat. Legalább 30 percig a hűtőben pihentetjük. Ekkor hozzáadjuk a tojássárgáját. A fehérjét a maradék cukorral habbá verjük, majd két részletben óvatosan a túróhoz keverjük.
Négy felé osztva kivajazott formába töltjük, úgy, hogy először félig töltjük a formát, a közepébe mélyedést készítünk, beletöltünk egy adag málnavelőt, majd felülre is túrót teszünk. Alufóliával lezárjuk, forrásban lévő vízbe tesszük, 10 perc alatt kigőzöljük. Késsel óvatosan körbevágva kiborítjuk a formából.
Tálalhatjuk frissen, langyosan, de hidegen is nagyon finom.