Piskóta
A piskótához kettéválasztjuk a tojásokat, a fehérjét kemény habbá verjük, a sárgáját a cukorral fehéredésig keverjük. Óvatosan összekeverjük a sárgáját a habbal, és kanalanként beledolgozzuk a sütőporral elkevert lisztet. Előmelegített sütőben, 180 fokon 20 perc alatt megsütjük.
Krém
A tejfölt kikeverjük a cukorral meg a vaníliás cukorral, hozzáadjuk a citromok reszelt héját és a levét. A zselatint kevés vízbe beáztatjuk, felmelegítjük, majd amikor langyosra hűlt, a citromos krémhez keverjük.
Hab
A kemény habbá vert tejszínt is beleforgatjuk, vigyázva, hogy ne törjön össze a hab. Végül a krémbe belekeverjük a málnát, ráöntjük a piskótára, és 2-3 órára a hűtőbe tesszük dermedni. Tálaláskor tejszínhabbal és friss málnával díszítjük.