Mandulás cékla camembert-mártással

Mandulás cékla

A céklát megmossuk, sós vízben körülbelül 40 percig
főzzük. Hideg vízzel leöblítjük, meghámozzuk és szeletekre
vágjuk. A szeleteket sózzuk-borsozzuk, meghintjük
liszttel, és a felvert tojásba mártjuk. A tárkonyt összekeverjük a mandulával, megforgatjuk benne a céklát. A mandulát kissé rányomkodjuk, majd a forró vajban mindkét oldalát pirosra sütjük.

Camembert-mártás

A csíkokra vágott szalonnát zsiradék nélkül kiolvasztjuk.
Zsírjában megpároljuk a kockákra vágott hagymát,
felöntjük a tejszínnel, és felolvasztjuk benne a darabokra
vágott sajtot. A mártást a sült cékla mellé kínáljuk.

kaloria 690 CAL
ido 20 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink