Mandulás epertorta olívaolajjal
Habosra keverjük a tojások sárgáját a porcukorral, a vaníliás cukorral, a citromhéjjal és az olívaolajjal. Egy külön tálban összevegyítjük a darált mandulát a rizsliszttel, a kukoricakeményítővel és a sütőporral. A fehérjékből habot verünk. Hozzáforgatjuk a tésztához. Egy nagy, kerek forma aljába papírt szabunk, beleöntjük a masszát. A tetejére rakjuk az összevágott epret, kicsit bele is nyomkodjuk a tésztába. 180 fokra előmelegített sütőben sütjük. Körülbelül félóra múlva, amikor már majdnem kész a sütemény, kivesszük. Megkenjük a tetejét felvert tojással, és megszórjuk a mandulalapokkal. Visszatoljuk a sütőbe, és készre sütjük. Édesítetlen tejszínhabbal és epervelővel tálaljuk.