Forrás: Vár: a Speiz

Mangókrém

Mangókrém

A babapiskótát összemorzsoljuk, belereszeljük a narancs
héját, és belecsavarjuk a levét is.
Megpucoljuk és kimagozzuk a mangókat, botmixerrel
pürésítjük a gyümölcs húsát. A tojássárgájákat a cukorral
habosra verjük, hozzáöntjük a tejszínt és a mangópürét.
Egy lábosban vizet forralunk, ráhelyezünk egy habüstöt,
beleöntjük a pürét, és körülbelül 10 percig kavargatjuk
a vízgőz fölött. Ezután kihűtjük, tejszínhabbal kicsit
lazítunk az állagán.
Tálaláskor a kehely aljára helyezzük a narancsos babapiskótát, erre a krémet, a tetejére pedig gyümölcsdarabokat teszünk. Díszítésként mentalevelet javasolunk.

kaloria 420 CAL
ido 30 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Vár: a Speiz

Ajánlataink