Mangós álom kávéhabbal
A mézet felforraljuk 6,5 dl tejjel, hozzáadunk egy beáztatott, kinyomkodott zselatinlapot. Apránként a csokira öntve felolvasztjuk azt, majd hozzákeverjük a mascarponét. Szétosztjuk négy pohárba, hűtőbe tesszük. A mangót megtisztítjuk, leturmixoljuk, és a poharakba rétegezzük. A másik beáztatott zselatinlapot is kinyomkodjuk, majd feloldjuk a frissen főzött kávéban. Hozzáadjuk a fél-fél deci tejet és tejszínt, a keveréket habszifonba töltjük, tálalás előtt egy órára hűtőbe tesszük. A barna cukrot a mandulával, a liszttel és a vajjal összegyúrjuk, fóliába csomagolva fagyasztóban dermesztjük. Két órát hűtőben pihentetjük, majd nagylyukú reszelőn egy tepsibe reszeljük szétterítve. 150 fokos sütőben 10 percet sütjük, kihűlés után kissé szétmorzsoljuk. Tálaláskor a mangópürére nyomjuk a kávés habot, végül megszórjuk a mandulás morzsával.