Egy tálba szitáljuk a lisztet. Ráreszeljük a fagyos vajat. Rászórjuk a cukrot, hozzáadjuk a tojást, és gyors kézzel összegyúrjuk. Hagyjuk pihenni öt percet. Finoman lisztezett deszkán vékonyra kinyújtjuk, kibélelünk vele 12 kicsi piteformát. Berakjuk a hűtőszekrénybe legalább egy órára.
Közben elkészítjük a tölteléket. Az egész tojásokat habosra keverjük a puha vajjal, majd összedolgozzuk a finomra reszelt marcipánnal.
A lehűlt nyers tésztakosárkákat egy tepsire sorakoztatjuk. Belekanalazzuk a marcipános tölteléket. 175 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és körülbelül 20 percig sütjük
Közben egy nagy serpenyőbe öntjük a tejszínt és a mézet, összemelegítjük, majd beleszórjuk az összevágott diófélét és szárított gyümölcsöket. Összeforgatjuk. Ezt a keveréket elosztjuk a majdnem kész kosárkák tetején, és még tíz percig sütjük, 200 fokra növelt sütőhőmérsékleten. A kész kosárkákat rácson kihűtjük.