Tészta
Fakanállal összekeverjük a tészta hozzávalóit. Beleöntjük
egy papírral bélelt nagyobb tepsibe. Kirakjuk félbevágott, kimagozott szilvával. Megszórjuk az őrölt fahéjjal és a 2-3 evőkanálnyi cukorral. Betoljuk a 180 fokos sütőbe, és 12 percig sütjük. Ennyi idő alatt félig megsült a tészta. Kivesszük, egyenletesen ráreszeljük a marcipánt. A sütő ajtaját kicsit nyitva hagyjuk, hogy 140 fokra lehűljön.
Rakomány
A fehérjékből habot verünk, közben fokozatosan adjuk hozzá a kristálycukrot, és fényes, kemény habot verünk
belőle. A vége felé mehet hozzá a szilvalekvár és a kókuszreszelék. Rásimítjuk a félig sült tésztára, és
visszatesszük a 140 fokos sütőbe. Öt perc múlva 120 fokra csökkentjük a sütő hőmérsékletét, ajtaját résnyire kinyitjuk, hogy most már csak szárítsuk a habot. Ha kész, a tepsiben hagyjuk kihűlni. Teljesen hidegen lehet csak szépen felvágni.