Tészta
A vajat habosra keverjük a cukorral és a reszelt citromhéjjal. Egyesével beledolgozzuk a tojásokat. A lisztet összevegyítjük a keményítővel és a sütőporral, majd ezt is belekavarjuk a tojásos vajba, a végén hozzáadjuk a tejet is. Sütőpapírral bélelt 26 cm-es formába öntjük, és 180 fokra előmelegített sütőben 35 percig sütjük. Rácson hagyjuk kihűlni.
Töltelék
Összekeverjük a cukrot, a citromlevet meg a mascarponét. A zselatint rövid időre beáztatjuk, kinyomkodjuk, kevés forró vízben feloldjuk, majd hozzáadjuk a mascarponéhoz. Habot verünk a tejszínből, ezt is beleforgatjuk. A kihűlt tortalapot visszatesszük a formába, rákenjük a krémet, elsimítjuk, majd berakjuk a hűtőbe egy éjszakára.
Díszítés
Elkészítjük a tortafényt a ráírt utasítás szerint a meggylével
és a cukorral, aztán nyomózsákba töltjük, és kidíszítjük vele a torta tetejét. A széleket megszórjuk kókuszreszelékkel.