Mazsolás banánkenyér

  1. Rumba áztatjuk a megmosott mazsolát, hagyjuk benne állni legalább egy félórát. A banánokat villával péppé törjük, majd hozzáadjuk a mézet és a megolvasztott kókuszzsírt. Egy másik tálban alaposan elkeverjük a kétféle lisztet, a leszűrt mazsolát, a mogyorót, a sütőport, a szódabikarbónát, a fahéjat, az étcsokit, a citromhéjat és a sót.
  2. A két tál tartalmát összeöntjük, és fakanállal csomómentesre keverjük (de nem szabad túlkeverni). Egy hosszúkás sütőformát kibélelünk sütőpapírral, belekanalazzuk a leendő banánkenyeret. 180 fokon 25-30 percig sütjük, tűpróbával ellenőrizve a süteményt. Rácson kihűtjük, és vastag szeletekre vágva tálaljuk.
kaloria 220 CAL
ido 80 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.