Mazsolás sütőtökkel töltött csirkemell

A mazsolát megmossuk, langyos vízbe áztatjuk.

A sütőtököt félcentis kockákra vágjuk, összekeverjük a rizzsel, a finomra vágott petrezselyem zöldjével, a felkarikázott hagymával, a három egész tojással és a leszűrt mazsolával. Picit megsózzuk.

A csirkemelleket is bedörzsöljük sóval, és a mellek bőre alá betöltjük a tölteléket. Ha maradt ki belőle, akkor félrerakjuk, majd félidőben megsütjük a csirkemell mellett. Kizsírozunk egy kisebb tepsit, belerakjuk a betöltött mellet. 160 fokos sütőbe rakjuk, és félórán keresztül sütjük. Ekkor mellérakjuk a megmaradt tölteléket is, és tovább sütjük, amíg minden meg nem pirul. Külön köretet már nem igényel.

kaloria 420 CAL
ido 100 perc
nehezseg Nehézség: 2

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.