Tészta
A lisztet a sütőporral tálba szitáljuk. Hozzáadjuk a vanília kikapart belsejét a citromhéjjal, a tejföllel és a puha vajjal. Az egészet sima tésztává gyúrjuk, majd fóliába
csomagolva 1 órát pihentetjük a hűtőszekrényben. Azután lisztezett deszkán négy darab 26 cm átmérőjű lappá nyújtjuk.
Morzsa
Összegyúrjuk a morzsa hozzávalóit, majd a négy tésztalapra morzsoljuk. Azután a lapokat a 180 fokra előmelegített sütőben körülbelül 20 perc alatt megsütjük.
Három tortalapot átitatunk narancslikőrrel, majd megkenjük a simára kevert lekvárral. A negyedik lapot 12 részre vágjuk.
Bevonat, töltelék és díszítés
A töltelékhez a tejszínt a vanília kikapart belsejével és a habfixálóval kemény habbá verjük. A három lapra rásimítjuk a háromfelé osztott habot, majd egymásra
fektetjük, végül rárakosgatjuk a 12 cikkre vágott tetejét. Porcukorral és hajszálvékony csíkokra vágott narancshéjjal díszítve tálaljuk.