Medvehagyma olajban eltéve

Alaposan megmossuk a medvehagyma leveleit, majd kiterítjük papírtörlőkre. Felülről is terítünk rá papírtörlőt, jól leitatjuk a nedvességet. Utána száraz papírra átrakjuk, és hagyjuk teljesen megszáradni. Ez nagyon fontos, nem maradhat rajta semmilyen víz, mert akkor megromlik.

Utána durvára vágjuk, beleszórjuk egy aprítógépbe. Adunk hozzá két deci olajat, és összeturmixoljuk, majd pár kicsi, fertőtlenített üvegbe kanalazzuk. A tetejére öntünk annyi olívaolajat, hogy teljesen ellepje a leveleket. Rárakjuk a fedőt. Hűtőszekrényben tároljuk, hónapokig eláll, ha az olaj teljesen elfedi.

Pirított csirkemáj medvehagymával

 

kaloria - CAL
ido 10 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.