Pirított csirkemáj medvehagymával

Nagyobb kockákra vágjuk a meghámozott vöröshagymát, kevés zsiradékon üvegesre dinszteljük. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, azzal is sütjük fél percig. Rádobjuk a kis kockákra felvágott paprikát, valamint a felezett-negyedelt paradicsomot. Sózzuk és borsozzuk, közepes lángon főzzük.

Ha már jó szaftos az alap, akkor rakjuk bele a feldarabolt csirkemájat. Megszórjuk az elmorzsolt majoránnával, sózzuk és borsozzuk. Pár perc múlva mehet hozzá a csíkokra vágott medvehagyma is. Ha már majdnem jó, belekeverjük az őrölt pirospaprikát. Végül a kész ételt megszórjuk összevágott hagymaszárral. Friss kenyeret adunk mellé.

kaloria 250 CAL
ido 25 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.