Medvehagymás-baconös mini farfalle

Felcsíkozzuk a bacont. Egy nagy serpenyőbe tesszük az evőkanálnyi vajat, beledobjuk a baconcsíkokat, és erős lángon sütve kipirítjuk. Hozzátesszük az áttört fokhagymát és a felaprított medvehagymát. Egy percig sütjük kevergetve. Felöntjük egy deci vízzel, hozzáöntjük a tejszínt, ízesítjük sóval, borssal, egy csipetnyi frissen reszelt szerecsendióval.

Közben sós vizet forralunk, kifőzzük benne a tésztát. Leszűrjük, lecsöpögtetjük, beleforgatjuk a baconös-medvehagymás alapba. Hozzákeverjük a parmezánport, és máris tálaljuk.

Grillezett hal vajban párolt spárgával és medvehagymás hollandi mártással

kaloria - CAL
ido 30 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink