Medvehagymás csirkeragu zöldséges rizzsel

Finomra vágjuk a vöröshagymát, megdinszteljük két evőkanál zsiradékon. Rátesszük a kockákra vágott csirkecombfilét, és erős lángon fehéredésig sütjük. Meghintjük a majoránnával, őrölt babérral, köménnyel. Egy-két percig pirítjuk együtt. Ráöntjük az alaplét, elkezdjük főzni, közben sózzuk és borsozzuk ízlés szerint. A medvehagymát megmossuk, összevágjuk, beletesszük a raguba, együtt készre főzzük.

Egy másik edényben két evőkanál zsíron egyszerre pároljuk a rizst, a borsót és a felaprított sárgarépát. Ráöntjük a forrásig melegített alaplét, sózzuk, borsozzuk, és fedő alatt készre pároljuk. Ezt adjuk majd a ragu mellé köretként.

Medvehagyma olajban eltéve

kaloria - CAL
ido 50 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.