Tészta
A tésztához a tojások fehérjét habbá verjük, hozzáadjuk a cukrot meg a 4 tojássárgáját, a vaníliát, a lisztet, a sütőport, a sót. Sütőpapírral bélelt nagy tepsiben megsütjük (vékony legyen). Hagyjuk kihűlni.
Töltelék
A két üveg befőtt levét leszűrjük, s vízzel kiegészítjük, hogy 1 liter legyen. Ezzel és a cukorral megfőzzük a pudingokat. Ha felforrt, belekeverjük a meggyeket, és összeforraljuk.
Levesszük a tűzről, langyosra hűtjük, ekkor még jól kenhető. Rásimítjuk a piskótára.
Tejszínhabos, kekszes réteg
Kemény habbá verjük a tejszínt a cukorral és a habfixálóval, majd rákenjük a meggyes krémre. A hab tetejét sorban kirakjuk keksszel.
Citrommáz
Jól kikeverjük a citromlevet a porcukorral, és a kekszeket bevonjuk vele.
Hűtőbe tesszük. Másnapra összeérnek az ízek, ekkor a kekszdarabok mentén felszeleteljük.