Mézes sültrépa-saláta quinoával

Megtisztítjuk a sárgarépát és a zellert. A répát felkarikázzuk, a zellert egyforma pici hasábokra vágjuk. Egy tepsibe sütőpapírt fektetünk, meglocsoljuk olívaolajjal, egy sorban rárakjuk a zöldségeket, sózzuk, borsozzuk, és 200 fokos sütőben ropogósra sütjük.

A quinoát sós vízben megfőzzük.

A diót durvára törjük, száraz serpenyőben megpirítjuk.

Az öntethez felmelegítjük a hozzávalókat, hogy egynemű elegyet kapjunk

Összeállítás: lazán összekeverünk mindent, meglocsoljuk az öntettel, azonnal tálaljuk.

Hajdinás saláta kecskesajttal

 

kaloria 160 CAL
ido 50 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.