Forrás: Pásztor Tünde

Mézes, zöld borsos sertésszűz mákos kukoricával

Mézes, zöld borsos sertésszűz mákos kukoricával

A szűzpecsenyét megsózzuk, alufóliába csomagoljuk, azután 20-25 percre betesszük a 180 fokra előmelegített
sütőbe. Ezután kibontjuk a fóliából, megkenjük egy evőkanálnyi mézzel, s egy serpenyőben, kevés olajon körben megsütjük. Tálalás előtt durvára őrölt zöld borsba forgatjuk, és ujjnyi vastagra felszeleteljük.
A kukoricát vajon megpároljuk, picit megsózzuk. A mákszemeket serpenyőben szárazon megpirítjuk, azután
a kukoricára öntjük, és az egészet alaposan összekeverjük.

kaloria 600 CAL
ido 45 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink