Először a tölteléket készítjük el. Egy serpenyőben felforrósítjuk az olajat, rátesszük a darált húst, és erős lángon, kevergetve, fehéredésig pirítjuk. Hozzáadjuk a fagyasztott zöldségkeveréket, fűszerezzük kakukkfűvel, oregánóval, sóval, borssal, zsírjára sütjük. Hagyjuk kicsit hűlni.
A pizzatésztát kitekerjük vagy kinyújtjuk. Nagy fánkszaggatóval köröket vágunk ki belőle.
A húsos töltelékbe belekeverjük a sajtot. A körlapok egyik oldalára teszünk egy-egy evőkanál tölteléket. Ráhajtjuk a másik felét, és összenyomkodjuk a széleket.
Felvert tojással lekenjük. Betesszük a sütőbe, 180 fokon hét percig sütjük. Utána átfordítjuk, és még hét perc alatt készre sütjük.