Mizsei lakodalmas leves

Mizsei lakodalmas leves

A borjúhúst apró kockákra vágjuk, jól megmossuk. A vegyes zöldségeket és a gombát szintén kockákra aprítjuk. Vajon üvegesre pirítjuk a finomra vágott
vöröshagymát, hozzáadjuk a borjúhúst, a vegyes zöldséget, és folyamatosan kevergetve pirítjuk. Amikor jól lepirult, liszttel megszórjuk, elkeverjük, és húslével vagy vízzel felengedjük. Sóval, borssal fűszerezzük, és lassan főzzük. Ha a hús és a zöldségek megpuhultak, tejszínnel dúsítjuk, és tálalásig melegen tartjuk. Tálaláskor hámozott citromkarikákat és finomra vágott kaprot teszünk a levesbe, s tejföllel díszítjük.

kaloria 310 CAL
ido 120 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink