Mogyorókrémes piskótakocka

Mogyorókrémes piskótakocka

A baracklekvárt simára keverjük a rummal meg 1 dl vízzel.
Belemártogatjuk a babapiskótákat, és kirakjuk velük
egy kisebb tepsi alját. A mogyorókrémet kikeverjük a
mascarponéval, és rákenjük a piskótarétegre.
Erre az előző módon piskótát teszünk, megkenjük a vaníliás cukorral habbá vert tejszínnel, és megszórjuk apró
kockára vágott kandírozott gyümölccsel. Ismét a piskóta
következik. Addig rétegezzük, míg a hozzávalók elfogynak.
A tetejét mogyorókrémmel, kandírozott gyümölccsel és tejszínnel díszítjük, behűtjük, majd kockákra vágva
kínáljuk.

kaloria 240 CAL
ido 30 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.