Mogyorórolád mangókrémmel

Piskóta

A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét a cukorral kemény habbá verjük. Egyenként beledolgozzuk a tojások sárgáját, mindegyikkel jó keményre felverjük a habot. Végül beleforgatjuk az ételkeményítővel meg a sütőporral
elkevert lisztet, valamint a darált mogyorót. A tésztát 25 × 35 cm-es sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk, és a 200 fokra előmelegített sütőben megsütjük. Még melegen feltekerjük, így hagyjuk kihűlni.

Krém

Meghámozzuk a mangót, a gyümölcs húsát levágjuk a magjáról, azután botmixerrel pürésítjük. A tejfölt, a sűrített tejet, a citromlét és a gyümölcspépet összekeverjük, majd
hozzáadjuk a kevés vízben, gyenge tűzön kevergetve feloldott zselatint. A krémet hűtőbe tesszük, és amikor
dermedni kezd, megtöltjük vele a tekercset. A roládot krémmel és mangószeletekkel díszíthetjük.

kaloria 180 CAL
ido 60 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink