Durvára őröljük a diót, a mandulát és a mogyorót. A cukrozott narancshéjat egészen apró darabkákra vágjuk. Egy kis lábosban takaréklángon kevergetve összeolvasztjuk a vajat, a tejszínt meg a cukrot, és ha már egymásba kavarodtak, erősítünk a lángon. A keveréket felforraljuk, ám ahogy felforrt, azonnal lekapjuk a tűzről, és fakanállal beledolgozzuk a darált diót, mogyorót és mandulát, majd az apróra vágott cukrozott narancshéjat és a lisztet is.
Két tepsibe sütőpapírt terítünk, teáskanálnyi mennyiségeket teszünk a tésztából egymástól jó 5 cm-es távolságban, és a kanál hátával kicsit szét is lapítjuk. 175 fokos sütőben 10-12 perc alatt egymás után megsütjük.
Amikor kivesszük a sütőből, még lágyak, meg kell várni, hogy megszilárduljanak, csak akkor szedjük le a korongokat a papírról.
Összeolvasztjuk a csokit az olajjal, és megmártjuk a korongok alját. Rácsra tesszük dermedni.