Mustáros kemencés pecsenye

Mustáros kemencés pecsenye

Nagyobb, féltenyérnyi darabokra vágjuk a húst, és egy tálba rakjuk. Hozzáadjuk a nagyobb kockákra vágott vöröshagymát, a gerezdekre bontott, megtisztított fokhagymát (a nagyobb gerezdeket félbe vagy negyedbe vágjuk), rányomjuk a mustárt, rákanalazzuk a tormát. Megszórjuk az összetépkedett petrezselyem zöldjével, sózzuk (esetleg adhatunk hozzá őrölt fekete borsot is). Ráöntjük az olvasztott zsírt vagy az olajat, jól elkeverjük. Egy kis tepsibe átrakjuk. Öntünk alá két deci vizet. Alufóliával lezárjuk, és 170 fokos sütőben 80-90 percig pároljuk. Leszedjük a takarást, felemeljük a sütő hőmérsékletét, és rápirítunk a pecsenyére.

kaloria 700 CAL
ido 135 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.