Mustáros-sajtos-paradicsomos tarja
A tarját felszeleteljük, sóval-borssal bedörzsöljük, és vékonyan bekenjük mustárral. Kevés olajon elősütjük a szeletek mindkét oldalát, majd a húst tepsibe tesszük, aláöntjük a paradicsomlét meg a serpenyőben maradt olajat (szükség szerint egy kis vizet is), és ízlés szerint adunk hozzá csilit. Letakarva 30-40 percig pároljuk a sütőben, amíg a tarja megpuhul. Ekkor minden szeletre teszünk egy-egy paradicsomkarikát és sajtszeletet, majd visszatesszük a forró sütőbe, és a sajtot rápirítjuk. (Parmezánt is reszelhetünk rá, ha azt jobban szeretjük.)
Grillzöldségek
A körethez a zöldségeket felvágjuk, majd egy serpenyőben, forró olívaolajon puhulási sorrendben szépen
megpirítjuk. Csak utólag fűszerezzük.