Mustáros-uborkás borjúragu

Nagyobb kockákra vágjuk a húst. Kevés zsiradékon megfuttatjuk a meghámozott, felaprított vöröshagymát. Rádobjuk a húst, és kevergetve fehéredésig pirítjuk. Hozzárakjuk a babérlevelet, egy kis sót, és fedő alatt puhára pároljuk.

Ha szükséges, időnként pici vizet adunk hozzá. Amikor már majdnem kész, hozzáadjuk a felszeletelt csemegeuborkát, a zúzott fokhagymát, valamint a mustárt. Együtt készre főzzük.

Ha elkészült, a forró ételre szórjuk a felkarikázott újhagymát, és hozzáforgatjuk. Bármilyen semleges köret (krumpli, rizs, tészta) jól illik hozzá, de akár friss, ropogós kenyérrel is adhatjuk.

Apácafánk

kaloria 380 CAL
ido 80 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.