A csirkecombokat ízesítjük sóval, borssal, majoránnával, tört fokhagymával. Berakjuk egy dobozba, meglocsoljuk a must felével, és a hűtőszekrényben legalább egy órán át pihentetjük. Közben a héjas burgonyát lesúroljuk. Héjastul cikkekre vágjuk. Hozzákeverjük a szintén cikkekre vágott, meghámozott vöröshagymát, összeforgatjuk olvasztott zsiradékkal, sóval, borssal, majd egy akkora tepsibe, amelyben majd elférnek a combok is, átöntjük.
Elterítjük, hogy egyenletes legyen a vastagsága. Rárakjuk a bepácolt csirkecombokat, ráöntjük a maradék mustot. Lefedjük alufóliával, és 170 fokos sütőben 40-45 percig pároljuk. Utána levesszük róla a takarást. Felemeljük a sütő hőmérsékletét 190 fokra, és rápirítunk a húsokra.