Mustban pácolt hátszín
A mustot összekeverjük a Worcesterszósszal meg a balzsamecettel, megsózzuk, majd az így kapott pácba beletesszük a hátszínt, és egy éjszakát érleljük a hűtőben. Másnap a húst egy serpenyőben, kevés forró olajon körben hirtelen megpirítjuk, kérget sütünk rá. Ezután betesszük egy kiolajozott tepsibe, vizet öntünk alá, és a 100 fokos sütőben 90 perc alatt készre sütjük. Kivesszük a sütőből, és szeletelés előtt 10 percig letakarva pihentetjük.
Közben a zöldségeket megmossuk, megtisztítjuk, és nagyobb kockákra vágjuk. A paradicsompürét összekeverjük a finomra vágott petrezselyemmel meg a bazsalikommal, és megsózzuk. A zöldségkockákat kevés olajon hirtelen megpirítjuk, hozzáöntjük a mártást, azután összeforraljuk. (Ha sűrű a paradicsompüré, egy kevés vízzel hígíthatjuk.) A húst vékonyan felszeleteljük, és a zöldségragura tálaljuk.