Narancsbólé

Narancsbólé

  1. A bort fazékba öntjük, hozzáadjuk a cukor felét, a fahéjat, a citrom és két narancs reszelt héját, majd felforraljuk.
  2. A narancsokat meghámozzuk, hártyáitól megtisztítjuk, a húsát vékonyra szeleteljük vagy felkockázzuk. Bóléstálba tesszük, megszórjuk a maradék cukorral, rálocsoljuk a rumot, s hagyjuk állni.
  3. Végül rászűrjük a forró bort, megvárjuk, amíg langyosra hűl, elkeverjük a narancslével és néhány órára a hűtőbe tesszük, hogy az ízek jól összeérjenek. Tálalás előtt beleöntjük a jéghideg pezsgőt.

Bazsalikomos őszibarackbólé

Málnás mandarinbólé

kaloria 130 CAL
ido 10 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink