A piskótához habosra keverjük a tojások sárgáját a cukorral. Habbá verjük a fehérjéket, majd a lisztekkel váltakozva hozzáforgatjuk a cukros tojáshoz. Egy nagy, papírral bélelt gáztepsibe öntjük, és 180 fokra előmelegített sütőben 10-12 perc alatt megsütjük. Nedves konyharuhára borítjuk, lehúzzuk róla a papírt, és még forrón többször feltekerjük, majd összecsavarva hagyjuk kihűlni.
A krémhez a tojások sárgáját összekeverjük a keményítővel és a porcukorral. Gőz felett kevergetve sűrűre főzzük, majd kihűtjük. Szintén gőz felett felolvasztjuk a feldarabolt csokit. Összedolgozzuk a tojáskrémmel, ízesítjük a narancslikőrrel, a vaníliás cukorral, a narancshéjjal, valamint a frissen facsart lével.
Habbá verjük a tejszínt az instant zselatinnal, utána óvatosan, több részletben összedolgozzuk a mascarponéval, végül beleforgatjuk a csokis krémet is. A kétharmadával megkenjük a kicsavart piskótát, a maradékkal pedig kívülről bevonjuk. Marcipáncsillagokkal, színes cukorral díszítjük.