Narancsos hajdinafelfújt

Narancsos hajdinafelfújt

Körülbelül háromszoros mennyiségű, enyhén sós vízben megfőzzük a hajdinát, majd hagyjuk langyosra hűlni. Nagy keverőtálba ütjük a két egész tojást. Hozzákeverjük a vaníliás cukrot, a barna cukrot, az olívaolajat. Belereszeljük a narancsok héját, és belefacsarjuk a levüket. Végül eloszlatjuk benne a főtt hajdinát és a hajdinalisztet. Sűrű nokedlitészta állagot kell kapnunk, ha szükséges, kis vizet adhatunk hozzá. Papírral bélelt közepes tepsibe simítjuk. 180 fokra előmelegített sütőben 30 perc alatt megsütjük. Ha kész, hagyjuk teljesen kihűlni. Gőz felett megolvasztjuk a csokit, hozzákeverjük a kókuszzsírt, és ráöntjük a hideg sütemény tetejére. Ha megdermedt, nagyobb kockákra vágjuk.

kaloria 290 CAL
ido 85 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.