Forrás: Vár: a Speiz

Narancsos piskóta sabayonnal

Piskótamorzsa

Először klasszikus piskótát sütünk a hozzávalókból, kis reszelt narancshéjjal bolondítjuk meg. A kisütött piskótát kicsit kiszárítjuk, majd az egészet összemorzsoljuk.

Sabayon

A krémhez habosra keverjük a bort a tojássárgájákkal és
a cukorral, kevés reszelt citromhéjjal ízesítjük, és vízgőz felett besűrítjük.

Tálalás

Tálalásnál a poharak aljába piskótamorzsát teszünk, meglocsoljuk narancslikőrrel, ráöntjük a sabayont, a végén ízlés szerint fagyasztott gyümölccsel díszítjük.

kaloria 220 CAL
ido 40 perc
nehezseg Nehézség: 2

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Vár: a Speiz

Ajánlataink