Narancsos túrótorta
Kiterítjük a tésztát, akkora kört szabunk ki belőle, hogy ki tudjunk vele bélelni egy nagyobb tortaformát úgy, hogy körben 4 cm magas pereme is legyen. (A maradékot érdemes lefagyasztva összegyűjteni.) Hűtőbe tesszük, míg elkészülünk a töltelékkel. A krémhez szétválasztjuk a tojásokat. A fehérjéket habbá verjük. A túrót összekeverjük a krémsajttal, a tojások sárgájával, a puha vajjal, a porcukorral, a tejszínnel és a pudingporral. Belekeverjük egy narancs héját és kinyomott levét is. Végül beleforgatjuk a tojások felvert habját. Belesimítjuk a nyers tésztakosárba. 175 fokos sütőben 70 percig sütjük. A megmaradt négy narancsot vastagon meghámozzuk, minden fehér részt eltávolítunk róla, és vastag karikákra vágjuk. A sütési idő letelte előtt körülbelül 20 perccel kivesszük a tortát, a tetejét kirakjuk a felszeletelt gyümölccsel, majd visszatoljuk a sütőbe. Ha kész, 15 percig nyitott sütőajtóban pihentetjük, végül rácson kihűtjük. Tálalás előtt megszórjuk porcukorral. Minél többet áll, annál szebben szeletelhető.