Piskóta
Egy tojásból vékony piskótalapot sütünk, belereszeljük a tésztába egy fél narancs héját is.
Karamellás krém
Karamellizáljuk a 8 dkg cukrot, kevés forró vízzel fölöntjük, majd hozzáadjuk a narancslevet, sziruposra sűrítjük. Az egész tojást és a két sárgáját összekeverjük a tejszínnel, hozzácsorgatjuk a szirupot, fahéjjal, reszelt narancshéjjal ízesítjük, végül gőz fölött folyamatosan
keverve sűrűre főzzük.
Fehér csokis krém
A fehér csokoládét gőz felett fölolvasztjuk, hozzákeverjük a tejszínhabot. Négy kis forma között szétosztjuk. A közepükbe csurgatunk egy-egy adag narancsos-karamelles krémet, majd keskeny pengéjű késsel spirálisan kifelé egyszer megkeverjük. A vékony piskótalapból kivágunk négy kört, és mindegyik forma tetejére rakunk egy-egy darabot, gyengéden rányomjuk. Mélyhűtőben dermesztjük, majd a formából kivéve a hűtőszekrényben hagyjuk felolvadni. Tálalás előtt a tetejét csipetnyi fahéjjal megszórhatjuk.