Négysajtos rakott krumpli
Meghámozzuk a krumplit, felkarikázzuk, majd sós hideg vízben felrakjuk főni. Ha felforrt, két percig főzzük, utána leszűrjük, hideg vízzel átöblítjük, hogy tovább már ne főjön. Összekeverjük a mártást: kikavarjuk a tejszínt a zúzott fokhagymával, az összevágott zöld fűszerekkel, a két egész tojással, pici sóval. Beledolgozzuk a krémsajtot, az elmorzsolt kékpenészes sajtot, a lereszelt füstölt sajtot meg a nagyon apróra vágott camembert-t. Egy kizsírozott sütőedénybe rendezzük a krumplit, ráöntjük a mártást, villával eligazgatjuk, hogy egyenletesen jusson mindenhová. 180 fokos sütőben 45 percig sütjük. Frissen is jó, de melegítve még jobb, tehát érdemes rögtön dupla adaggal indítani.