Forrás: Pásztor Tünde

Nyuszifüle

A hozzávalókból közepesen lágy kelt tésztát készítünk. Letakarva hagyjuk megkelni.

Utána lisztezett felületen fél centi vastagra kinyújtjuk, kiszaggatjuk egy nagy fánkszaggatóval. A maradékból ujjnyi rudakat gyúrunk.

Bő olajat forrósítunk egy nagy serpenyőben, és több adagban kisütjük benne a tésztát.

Papírtörlőre szedjük, hogy a felesleges zsiradékot leitassuk. Frissen a legjobb.

Az édesszájúaknak házi lekvárt adunk mellé, a sós után sóvárgóknak pedig fokhagymás tejfölt.

Fánk receptek is sütési trükkök!

Burgonyafánk

Parmezános ricottafánk

kaloria 150 CAL
ido 50 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

személyre

Forrás: Pásztor Tünde
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.