Forrás: Pásztor Tünde

Olívával töltött szűzpecsenye

Olívával töltött szűzpecsenye

A juhtúrót összedolgozzuk a rokfort sajttal, majd belekeverjük a finomra aprított petrezselymet meg a kisebb darabokra vágott olajbogyót. A szűzpecsenyét
hosszában elvágjuk, nyitott szeletet készítünk belőle. Széthajtjuk, és húsklopfolóval finoman megütögetjük.
A paprikát kicsumázzuk, kettévágjuk, és egy pillanatra forró vízbe mártjuk, hogy könnyebb legyen vele dolgozni.
Ráfektetjük a húsra, a közepébe halmozzuk a túrós tölteléket, majd a hús két szélét ráhajtjuk. Kiolajozott alufóliába csomagoljuk, a végeit összetekerjük. Betesszük egy tepsibe, kevés vizet öntünk alá, és a 160 fokra előmelegített sütőben körülbelül 40 perc alatt megsütjük. Ha kész, kicsomagoljuk, és miután egy kicsit hűlt, felszeleteljük.
Köretnek mediterrán sült burgonya illik hozzá.

kaloria 350 CAL
ido 60 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink