Forrás: Pásztor Tünde

Őszi gyümölcsleves fehérborral

Őszi gyümölcsleves fehérborral

Felteszünk forrni 5 dl vizet a teatojásba vagy tüllzacskóba zárt fűszerekkel – az összetört fahéjjal, szegfűszeggel,
gyömbérrel. Egy csipet sót is adunk hozzá, beletesszük a karikára vágott citromot, és 10-15 percig forraljuk. Ha kész a fűszerkivonat, hozzáadjuk a feldarabolt gyümölcsöket, és beleöntjük a bort is. Mézzel édesítjük,
azután újra felforraljuk, végül besűrítjük a tejszínnel simára kevert ételkeményítővel. Jól behűtve tálaljuk.

kaloria 250 CAL
ido 25 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink