ELKÉSZÍTÉSI IDŐ: 20 perc – HŰTÉS: 30 perc – SÜTÉS: 4 perc – A leveshez a fehérbort és a cukorszirupot a fahéjjal és a szegfűszeggel együtt felforraljuk, majd lefedjük és hagyjuk kihűlni. Az őszibarackot eközben megpucoljuk, eltávolítjuk a magját, és durvára daraboljuk. A kihűlt lével együtt pürésítjük. Baracktól függően lehet, hogy igényel még folyadékot. Ízlés szerint édesítjük, és ha szükséges, picit sózzuk-borsozzuk. A korianderes parmezánropogóshoz a sajtot lereszeljük, sütőpapírra helyezzük, és 15 cm-es lapokat készítünk belőle. 180 fokra előmelegített sütőben légkeverés nélkül sütjük 3 percig, majd belehelyezzük a korianderleveleket, és további 1 percig sütjük. Sütés után rudakat formázhatunk belőle.
Hozzávalók
4 személyre